Axxicom Thuiszorg: Kwalitatieve zorg bij u thuis

Axxicom Thuiszorg is een professionele zorgverlener die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg. De organisatie heeft als doel om mensen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en de best mogelijke zorg te bieden aan hen die dat nodig hebben. Axxicom Thuiszorg biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp.

Een van de belangrijkste voordelen van Axxicom Thuiszorg is dat zij zich richten op het leveren van kwalitatieve zorg. Dit betekent dat zij niet alleen aandacht hebben voor de fysieke gezondheid van hun cliënten, maar ook voor hun welzijn en geestelijke gezondheid. De organisatie werkt met ervaren en goed opgeleide zorgverleners die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de beste zorg te kunnen bieden.

Axxicom Thuiszorg werkt samen met verschillende partijen in de zorgsector, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat hun cliënten altijd de juiste zorg krijgen. Ook hechten zij veel waarde aan persoonlijk contact met hun cliënten en hun families. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen zij beter inspelen op de behoeften van hun cliënten.

De diensten van Axxicom Thuiszorg zijn beschikbaar voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. Dit kan zijn vanwege een chronische ziekte, een beperking of na een ziekenhuisopname. De organisatie biedt zorg op maat en houdt rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van hun cliënten.

Kortom, Axxicom Thuiszorg is een professionele en betrouwbare zorgverlener die zich richt op het bieden van kwalitatieve zorg bij u thuis. Door hun ervaring, kennis en persoonlijke aanpak kunnen zij ervoor zorgen dat u de beste zorg krijgt die u verdient.

 

9 Veelgestelde Vragen over Axxicom Thuiszorg

 1. Wat is Axxicom Thuiszorg?
 2. Wat zijn de kosten van Axxicom Thuiszorg?
 3. Waar kan ik meer informatie over Axxicom Thuiszorg vinden?
 4. Welke soorten thuiszorg biedt Axxicom aan?
 5. Hoe kan ik een afspraak maken met Axxicom Thuiszorg?
 6. Is er een minimumleeftijd vereist voor het gebruik van de diensten van Axxicom Thuiszorg?
 7. Welke verzekering wordt geaccepteerd door Axxicom Thuiszorg?
 8. Krijg ik een korting als ik meerdere diensten tegelijkertijd bestel bij Axxicom Thuiszorg?
 9. Zijn er speciale tarieven voor senioren bij Axxicom Thuiszorg?

Wat is Axxicom Thuiszorg?

Axxicom Thuiszorg is een professionele zorgverlener die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg. De organisatie heeft als doel om mensen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en de best mogelijke zorg te bieden aan hen die dat nodig hebben. Axxicom Thuiszorg biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Ze werken met ervaren en goed opgeleide zorgverleners die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de beste zorg te kunnen bieden. Axxicom Thuiszorg hecht veel waarde aan persoonlijk contact met hun cliënten en hun families en werkt samen met verschillende partijen in de zorgsector, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Hun diensten zijn beschikbaar voor iedereen die thuiszorg nodig heeft vanwege een chronische ziekte, een beperking of na een ziekenhuisopname.

Wat zijn de kosten van Axxicom Thuiszorg?

Axxicom Thuiszorg heeft geen vaste tarieven, maar de kosten worden bepaald door uw persoonlijke situatie. U kunt contact opnemen met Axxicom voor meer informatie over de tarieven.

Waar kan ik meer informatie over Axxicom Thuiszorg vinden?

Als u meer informatie over Axxicom Thuiszorg wilt vinden, kunt u terecht op hun website: www.axxicomthuiszorg.nl. Op de website vindt u meer informatie over de diensten die zij aanbieden, hun werkwijze en de locaties waar zij actief zijn. Ook kunt u via de website contact opnemen met Axxicom Thuiszorg om meer informatie te krijgen of een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Daarnaast kunt u ook informatie vinden via andere kanalen, zoals sociale media en zorgvergelijkingssites. Op deze sites kunt u beoordelingen en ervaringen van andere cliënten lezen en zo een beter beeld krijgen van de kwaliteit van de zorg die Axxicom Thuiszorg biedt.

Als u specifieke vragen heeft over Axxicom Thuiszorg of over thuiszorg in het algemeen, kunt u ook contact opnemen met uw huisarts of andere zorgprofessionals. Zij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste zorgverlener en adviseren over welke zorg het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Welke soorten thuiszorg biedt Axxicom aan?

Axxicom Thuiszorg biedt een breed scala aan thuiszorgdiensten aan, waaronder:

 1. Persoonlijke verzorging: hulp bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en drinken.
 2. Verpleging: medische zorg en behandeling door gekwalificeerde verpleegkundigen, bijvoorbeeld wondverzorging of het toedienen van medicijnen.
 3. Begeleiding: ondersteuning bij het behouden van zelfstandigheid en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen of sociale contacten onderhouden.
 4. Huishoudelijke hulp: ondersteuning bij huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen en strijken.

Deze diensten zijn beschikbaar voor iedereen die thuiszorg nodig heeft, ongeacht de leeftijd of de aard van de zorgbehoefte. Axxicom Thuiszorg biedt zorg op maat en houdt rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van hun cliënten om ervoor te zorgen dat zij de beste zorg krijgen die zij verdienen.

Hoe kan ik een afspraak maken met Axxicom Thuiszorg?

Als u een afspraak wilt maken met Axxicom Thuiszorg, kunt u telefonisch contact opnemen met hun klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice vindt u op hun website. U kunt ook het online contactformulier invullen op hun website en aangeven dat u graag een afspraak wilt maken.

Wanneer u contact opneemt met Axxicom Thuiszorg, zal een medewerker u vragen stellen over uw zorgbehoeften en uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan kunnen zij bepalen welke zorg het beste bij u past en hoeveel zorg er nodig is. Vervolgens wordt er in overleg met u een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek zal een zorgverlener van Axxicom Thuiszorg bij u thuis langskomen om uw zorgbehoeften te bespreken en de mogelijkheden voor thuiszorg te bekijken. Samen met u wordt er gekeken welke zorg het beste bij u past en hoeveel uur per week er nodig is. Op basis van dit gesprek wordt er vervolgens een zorgplan opgesteld.

Als het zorgplan is opgesteld, kan de thuiszorg van start gaan. Er wordt dan een team van zorgverleners samengesteld die bij u thuis komen om de benodigde zorg te bieden. Ook zal er regelmatig contact zijn tussen de cliënt, de familie en de zorgverleners om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Kortom, als u graag een afspraak wilt maken met Axxicom Thuiszorg, kunt u telefonisch contact opnemen of het online contactformulier invullen. Vervolgens zal er een intakegesprek plaatsvinden om uw zorgbehoeften te bespreken en een zorgplan op te stellen.

Is er een minimumleeftijd vereist voor het gebruik van de diensten van Axxicom Thuiszorg?

Er is geen minimumleeftijd vereist voor het gebruik van de diensten van Axxicom Thuiszorg. De organisatie biedt zorg op maat aan iedereen die thuiszorg nodig heeft, ongeacht leeftijd of achtergrond. Dit kan zijn vanwege een chronische ziekte, een beperking of na een ziekenhuisopname. Axxicom Thuiszorg richt zich op het bieden van kwalitatieve zorg bij u thuis en houdt rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor thuiszorg wel kunnen variëren, afhankelijk van uw situatie en eventuele vergoedingen vanuit uw zorgverzekering. Neem gerust contact op met Axxicom Thuiszorg voor meer informatie over hun diensten en de kosten daarvan.

Welke verzekering wordt geaccepteerd door Axxicom Thuiszorg?

Axxicom Thuiszorg accepteert verschillende verzekeringen. Dit kan echter per situatie en per regio verschillen. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met Axxicom Thuiszorg en uw verzekeraar om te bespreken welke vergoedingen er mogelijk zijn voor de thuiszorg die u nodig heeft. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste zorg krijgt en dat deze wordt vergoed door uw verzekering.

Krijg ik een korting als ik meerdere diensten tegelijkertijd bestel bij Axxicom Thuiszorg?

Het is afhankelijk van de diensten die je bestelt. Axxicom Thuiszorg biedt soms kortingen voor klanten die meerdere diensten tegelijkertijd bestellen, maar deze kortingen zijn niet standaard. Neem contact op met Axxicom Thuiszorg om meer informatie te krijgen over eventuele beschikbare kortingen.

Zijn er speciale tarieven voor senioren bij Axxicom Thuiszorg?

Axxicom Thuiszorg hanteert geen speciale tarieven voor senioren. De tarieven voor thuiszorg zijn gebaseerd op de zorg die nodig is en de afspraken die gemaakt worden met de zorgverzekeraar. De kosten voor thuiszorg worden grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering en/of aanvullende verzekeringen, afhankelijk van de zorgbehoefte en het zorgprofiel.

Wel biedt Axxicom Thuiszorg altijd maatwerk en kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar het aantal uren zorg dat nodig is en hoe dit het beste ingevuld kan worden. Ook kan er gekeken worden naar eventuele aanvullende diensten die gewenst zijn.

Daarnaast biedt Axxicom Thuiszorg ook ondersteuning bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB), waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen. Hierbij wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden.

Kortom, hoewel Axxicom Thuiszorg geen speciale tarieven hanteert voor senioren, bieden zij wel maatwerkoplossingen om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen en helpen zij u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.