Curamare Thuiszorg: Uw partner in zorg aan huis

Curamare Thuiszorg is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg. Wij begrijpen dat het belangrijk is om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, ook wanneer u zorg nodig heeft. Daarom bieden wij verschillende diensten aan om u te ondersteunen bij uw dagelijkse activiteiten en uw gezondheid.

Onze thuiszorgdiensten zijn gericht op het bieden van persoonlijke en professionele zorg aan huis. Onze zorgverleners zijn ervaren en gekwalificeerde professionals die u kunnen helpen bij verschillende aspecten van uw dagelijkse leven, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, medicatiebeheer en begeleiding bij afspraken met artsen of specialisten.

Bij Curamare Thuiszorg begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om zorg. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke situatie. Onze zorgverleners werken samen met u en uw familieleden om een ​​persoonlijk plan op te stellen dat tegemoet komt aan uw individuele behoeften en wensen.

Onze diensten zijn beschikbaar voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun gezondheidstoestand of beperking. Of u nu herstellende bent van een operatie of chronische gezondheidsproblemen heeft, onze thuiszorgdiensten kunnen u helpen om de kwaliteit van uw leven te verbeteren en u te ondersteunen bij het behouden van uw onafhankelijkheid.

Wij begrijpen dat het kiezen van een thuiszorginstelling een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, waarin wij uw zorgbehoeften bespreken en u informeren over onze diensten. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw zorg.

Bij Curamare Thuiszorg zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg aan huis. Wij geloven dat iedereen recht heeft op de beste zorg, ongeacht hun leeftijd of gezondheidstoestand. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het behouden van uw onafhankelijkheid en het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

 

7 Veelgestelde Vragen over Curamare Thuiszorg

 1. Wat is Curamare Thuiszorg?
 2. Welke diensten biedt Curamare Thuiszorg aan?
 3. Hoe kan ik me aanmelden voor Curamare Thuiszorg?
 4. Wat kost Curamare Thuiszorg?
 5. Kan Curamare Thuiszorg mij helpen met het vergoeden van zorgkosten door de ziektekostenverzekering?
 6. Welke gebieden bedient Curamare Thuiszorg?
 7. Is er een minimumleeftijd om in aanmerking te komen voor de diensten van Curamare Thuiszorg?

Wat is Curamare Thuiszorg?

Curamare Thuiszorg is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg. Dit betekent dat zij verschillende diensten aanbieden om mensen te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten en gezondheid, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De diensten van Curamare Thuiszorg zijn gericht op het bieden van persoonlijke en professionele zorg aan huis, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, medicatiebeheer en begeleiding bij afspraken met artsen of specialisten. Curamare Thuiszorg biedt maatwerkoplossingen die zijn aangepast aan de specifieke situatie van de cliënt en werkt samen met de cliënt en zijn of haar familieleden om een persoonlijk plan op te stellen. De thuiszorgdiensten van Curamare Thuiszorg zijn beschikbaar voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun gezondheidstoestand of beperking.

Welke diensten biedt Curamare Thuiszorg aan?

Curamare Thuiszorg biedt verschillende diensten aan om mensen te ondersteunen bij het behouden van hun zelfstandigheid en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Enkele voorbeelden van diensten die Curamare Thuiszorg aanbiedt zijn:

 1. Persoonlijke verzorging: onze zorgverleners kunnen u helpen bij dagelijkse activiteiten zoals douchen, aankleden, toiletbezoek en mondverzorging.
 2. Huishoudelijke hulp: wij kunnen u ondersteunen bij huishoudelijke taken zoals stofzuigen, afwassen, boodschappen doen en de was.
 3. Begeleiding bij afspraken: onze zorgverleners kunnen u begeleiden naar afspraken met artsen of specialisten en u helpen bij het begrijpen van medische informatie.
 4. Medicatiebeheer: wij kunnen u helpen bij het innemen van medicijnen op de juiste tijden en in de juiste dosering.
 5. Nachtzorg: wij bieden ook nachtzorg aan voor mensen die ’s nachts extra ondersteuning nodig hebben.
 6. Palliatieve zorg: wij bieden ook palliatieve zorg aan voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn.

Deze diensten worden op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de individuele behoeften en wensen van elke cliënt. Curamare Thuiszorg werkt samen met cliënten en hun familieleden om een persoonlijk plan op te stellen dat past bij hun specifieke situatie.

Hoe kan ik me aanmelden voor Curamare Thuiszorg?

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van thuiszorgdiensten van Curamare Thuiszorg, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen:

 1. Telefonisch: U kunt ons bellen op 0187-48 33 22 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw zorgbehoeften en informeren we u over onze diensten en tarieven.
 2. Via e-mail: U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@curamare-thuiszorg.nl met uw contactgegevens en een beschrijving van uw zorgbehoeften. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 3. Online: Op onze website www.curamare-thuiszorg.nl vindt u een aanmeldformulier dat u online kunt invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een intakegesprek te plannen.

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw persoonlijke situatie en zorgbehoeften, zodat we kunnen bepalen welke diensten het beste bij u passen. We stellen samen met u een persoonlijk zorgplan op dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Het is belangrijk om te weten dat onze thuiszorgdiensten beschikbaar zijn voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun gezondheidstoestand of beperking. Ons doel is om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, terwijl wij u ondersteunen bij uw dagelijkse activiteiten en uw gezondheid.

Als u meer informatie wilt over onze thuiszorgdiensten of als u vragen heeft over het aanmeldproces, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Wat kost Curamare Thuiszorg?

Curamare Thuiszorg heeft geen vaste prijzen. De kosten worden bepaald door de zorg die je nodig hebt, hoeveel zorg je nodig hebt en wat je vergoed krijgt vanuit de verzekering.

Kan Curamare Thuiszorg mij helpen met het vergoeden van zorgkosten door de ziektekostenverzekering?

Ja, Curamare Thuiszorg kan u helpen bij het vergoeden van zorgkosten door uw ziektekostenverzekering. Als zorginstelling hebben wij contracten met verschillende zorgverzekeraars, waardoor wij de zorgkosten rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen van de kosten voor de geleverde zorg.

Wij raden u aan om uw polisvoorwaarden goed te controleren om te zien welke zorgkosten worden vergoed door uw verzekeraar. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een eigen bijdrage of een eigen risico. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het begrijpen van uw polisvoorwaarden en het indienen van een declaratie bij uw verzekeraar.

Als u niet in aanmerking komt voor vergoeding vanuit uw verzekering, bieden wij ook particuliere tarieven aan voor onze diensten. Wij streven ernaar om onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de geleverde zorg.

Bij Curamare Thuiszorg begrijpen we dat het regelen van vergoedingen voor zorgkosten ingewikkeld kan zijn. Daarom staan ​​onze medewerkers altijd klaar om u te helpen bij het begrijpen en regelen van de vergoeding van uw zorgkosten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over vergoedingen of als u meer informatie wilt over onze diensten en tarieven.

Welke gebieden bedient Curamare Thuiszorg?

Curamare Thuiszorg bedient verschillende gebieden in Nederland, voornamelijk de regio’s Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. In deze gebieden bieden wij onze thuiszorgdiensten aan om mensen te ondersteunen bij het behouden van hun onafhankelijkheid en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Onze zorgverleners zijn actief in verschillende gemeenten, waaronder Middelharnis, Dirksland, Brielle, Hellevoetsluis, Schiedam en Zierikzee. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten of wij ook in uw gebied actief zijn of als u meer informatie wilt over onze diensten.

Is er een minimumleeftijd om in aanmerking te komen voor de diensten van Curamare Thuiszorg?

Er is geen minimumleeftijd om in aanmerking te komen voor de diensten van Curamare Thuiszorg. Onze thuiszorgdiensten zijn beschikbaar voor mensen van alle leeftijden, ongeacht hun gezondheidstoestand of beperking. Of u nu herstellende bent van een operatie, een chronische aandoening heeft of hulp nodig heeft bij uw dagelijkse activiteiten, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en te helpen bij het behouden van uw onafhankelijkheid. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw zorgbehoeften.