Aardema Thuiszorg heeft onlangs een medewerkersportaal geïntroduceerd om de communicatie tussen medewerkers te verbeteren en het werkproces te stroomlijnen. Dit nieuwe portaal biedt medewerkers van Aardema Thuiszorg een centrale plek waar ze belangrijke informatie kunnen vinden en delen, zoals roosters, cliëntgegevens en nieuwsberichten.

Het medewerkersportaal is ontworpen om het werkproces van de medewerkers te vereenvoudigen. In plaats van verschillende systemen te gebruiken voor verschillende taken, hebben de medewerkers nu één centraal platform waar ze alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Dit bespaart tijd en vermindert fouten in de communicatie.

Een ander belangrijk voordeel van het medewerkersportaal is dat het de communicatie tussen collega’s verbetert. Medewerkers kunnen gemakkelijk berichten sturen naar elkaar en hun roosters bekijken, waardoor het plannen van afspraken en vergaderingen veel eenvoudiger wordt.

Daarnaast biedt het medewerkersportaal ook voordelen voor de cliënten van Aardema Thuiszorg. Doordat de informatie over cliënten nu op één centrale plek staat, hebben alle medewerkers toegang tot dezelfde informatie over een cliënt. Dit zorgt voor meer consistentie in de zorgverlening en vermindert het risico op miscommunicatie.

Al met al biedt het nieuwe medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg veel voordelen voor zowel medewerkers als cliënten. Het stroomlijnt het werkproces, verbetert de communicatie en zorgt voor meer consistentie in de zorgverlening. Aardema Thuiszorg is trots op deze nieuwe ontwikkeling en kijkt uit naar de voordelen die het zal bieden voor hun medewerkers en cliënten.

 

Veelgestelde vragen over het Medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg

 1. Hoe kan ik inloggen op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?
 2. Welke functies biedt het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?
 3. Wat is de beste manier om informatie te vinden op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?
 4. Waar kan ik hulp krijgen als ik problemen ondervind met het gebruik van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?
 5. Wat is de meest recente versie van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

Hoe kan ik inloggen op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

Om in te loggen op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens worden verstrekt door de beheerder van het portaal of door jouw leidinggevende.

Als je jouw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ontvangen, kun je als volgt inloggen:

 1. Ga naar de website van Aardema Thuiszorg.
 2. Zoek naar de link naar het medewerkersportaal en klik erop.
 3. Voer jouw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina.
 4. Klik op “Inloggen”.

Als je problemen ondervindt bij het inloggen of als je jouw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, neem dan contact op met jouw leidinggevende of met de beheerder van het medewerkersportaal. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele problemen en kunnen nieuwe inloggegevens verstrekken indien nodig.

Welke functies biedt het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

Het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg biedt verschillende functies die de communicatie en samenwerking tussen medewerkers verbeteren en het werkproces stroomlijnen. Hieronder volgen enkele belangrijke functies van het medewerkersportaal:

 1. Rooster: Medewerkers kunnen hun rooster bekijken en hun beschikbaarheid aangeven.
 2. Cliëntgegevens: Alle informatie over cliënten is op één centrale plek te vinden, zodat medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben voor hun werk.
 3. Berichten: Medewerkers kunnen berichten sturen naar elkaar, waardoor de communicatie tussen collega’s wordt verbeterd.
 4. Nieuwsberichten: Het portaal bevat nieuwsberichten over ontwikkelingen binnen Aardema Thuiszorg, zoals nieuwe procedures of wijzigingen in het beleid.
 5. Documenten: Medewerkers kunnen documenten delen, zoals handleidingen of protocollen, waardoor iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie.
 6. Trainingen: Medewerkers kunnen zich inschrijven voor trainingen en cursussen via het portaal.
 7. Feedback: Medewerkers kunnen feedback geven op het werkproces of suggesties doen voor verbetering.

Door deze verschillende functies biedt het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg een centrale plek waar medewerkers alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben voor hun werk en waar ze gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Dit draagt bij aan een efficiëntere en effectievere zorgverlening aan cliënten.

Wat is de beste manier om informatie te vinden op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

De beste manier om informatie te vinden op het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg is door gebruik te maken van de zoekfunctie. De zoekfunctie bevindt zich meestal bovenaan de pagina en stelt gebruikers in staat om gericht te zoeken naar specifieke informatie.

Het is ook belangrijk om vertrouwd te raken met de navigatie van het portaal. Vaak zijn er verschillende secties of categorieën waarin informatie is onderverdeeld, zoals roosters, cliëntgegevens en nieuwsberichten. Door deze secties te verkennen en te begrijpen waar bepaalde informatie zich bevindt, kunnen gebruikers snel vinden wat ze nodig hebben.

Daarnaast kan het handig zijn om belangrijke informatie op te slaan of toe te voegen aan een persoonlijke agenda of notitieboekje binnen het portaal. Zo kan belangrijke informatie gemakkelijk worden teruggevonden zonder dat er opnieuw gezocht hoeft te worden.

Tot slot is het altijd mogelijk om contact op te nemen met collega’s of de beheerders van het medewerkersportaal als er vragen zijn over het vinden van specifieke informatie. Zij kunnen helpen bij het navigeren door het portaal en kunnen tips geven over hoe bepaalde informatie kan worden gevonden.

Waar kan ik hulp krijgen als ik problemen ondervind met het gebruik van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg, zijn er verschillende manieren om hulp te krijgen. Hieronder vind je enkele opties:

 1. Neem contact op met de helpdesk van Aardema Thuiszorg: Als je technische problemen hebt met het portaal, kun je contact opnemen met de helpdesk van Aardema Thuiszorg. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van problemen en eventuele vragen beantwoorden.
 2. Raadpleeg de handleiding: Het medewerkersportaal wordt geleverd met een handleiding die gebruikers stap voor stap door het proces leidt. Als je niet zeker weet hoe je bepaalde functies moet gebruiken, kan de handleiding een nuttige bron zijn om te raadplegen.
 3. Vraag hulp aan collega’s: Als je collega’s hebt die al ervaring hebben met het gebruik van het medewerkersportaal, kunnen zij mogelijk helpen bij het oplossen van problemen of vragen beantwoorden.
 4. Volg een training: Aardema Thuiszorg biedt mogelijk ook trainingen aan voor medewerkers die nieuw zijn in het gebruik van het medewerkersportaal. Dit kan een nuttige manier zijn om meer te leren over de functies en hoe ze te gebruiken.

Kortom, als je problemen ondervindt bij het gebruik van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg, zijn er verschillende opties om hulp te krijgen. Neem contact op met de helpdesk, raadpleeg de handleiding, vraag hulp aan collega’s of volg een training om meer te leren over het portaal en hoe je het optimaal kunt gebruiken.

Wat is de meest recente versie van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg?

De meest recente versie van het medewerkersportaal van Aardema Thuiszorg is versie 4.0. Deze versie is uitgebracht in juli 2020 en biedt een verbeterde gebruikerservaring, waaronder een geoptimaliseerd dashboard, een nieuwe taakbeheermodule en verbeterde zoekfuncties.